2012. január 27., péntek

EURÓPA NEW YORK-JA: FRANKFURT 3 NAP 2 FŐ RADISSON - Jelenlegi ára: 49 990 Ft


Ajánlat
 
Radisson Blu Hotel, Frankfurt
60486 Frankfurt am Main
Deutschland
Üdvözöljük Németország egyetlen kerek hoteljében!
Ez az egyedi stílusú szálloda - amely Frankfurt am Main Frankfurti vásárterület kerületében található - a(z) Johann Wolfgang Goethe University és Senckenberg Museum közelében fekszik. A Messeturm és Alte Oper szintén a közelben található. .
Az aukciós csomag tartalma:
2 éjszaka 2 személy részére kétágyas szobában
gazdag amerikai büféreggeli
gyümölcskosár a szobába készitve
a wellnessrészleg dijmentes és korlátlan használata
Üdvözöljük a  Radisson Blu Hotel Frankfurt-ban !
Az utalvány 2014 ÁPRILIS KÖZEPÉIG érvényes, foglalás a szállodánál közvetlenül emailben, a szabad helyek függvényében.
Üdülési csekket nem tudok elfogadni!
Szabad helyekről és a gyerekek elhelyezésének költségéről kizárólag a hotel tud tájékoztatást adni!
Üdülési csekket nem tudok elfogadni!
Fizetési határidő 5 munkanap!
Hotel
Vendégszobák
A vendégszobákban kényelmi szolgáltatásként légkondicionáló, minibár és rádiós óra biztosított. Ezenkívül külön igényelhető szolgáltatásként plusz törülköző/ágynemű és telefonos ébresztés áll rendelkezésre. A vendégszobákban LCD televízió áll rendelkezésre, amelyen fizetős filmcsatorna nézhető. Vállalkozásbarát szolgáltatásként közvetlen telefonvonal és faxkészülék áll rendelkezésre. A fürdőszobákban hajszárító található. A vendégszobák szolgáltatásaként takarítás is biztosított.
.
Szolgáltatások
A Radisson Blu Hotel, Frankfurt területén egészségklub, fedett medence, gőzfürdő, szauna és fitneszlétesítmény áll rendelkezésre. Ezen a szálláshelyen - amely Frankfurt am Main területén fekszik - masszázs/masszázsszoba biztosított. Céges lehetőségként üzleti központ, ingyenes vezeték nélküli internethozzáférés és audio-vizuális berendezés áll rendelkezésre. A(z) Radisson Blu Hotel, Frankfurt területén étterem és bár/társalgó biztosított. Konferenciaszolgáltatásként bálterem és konferenciaterem vehető igénybe.
 
Szálloda
 
A luxusszálloda összesen 428 magas színvonalon kivitelezett szobával és lakosztállyal rendelkezik.
A szálloda különleges igényekkel rendelkező vendégeknek van kialakítva: Mozgáskorlátozottak számára kialakított szobákat, ruhatisztítási szolgáltatást kínál, továbbá lehetővé teszi, hogy a vendégek háziállatot hozzanak magukkal. Ha értéktárgyaitle szeretné adni megőrzésre, rendelkezésére áll egy széf a recepciónál, de a szobában elhelyezett széfet is használhatja. A szállodai tartózkodása során szobaszervizt és ébresztési szolgáltatást is igénybe vehet. A szálloda egy konferenciaemeletet biztosít. A szálloda saját parkolóhelyeket biztosít.
A szobák a tökéletes kényelmet és lazítást biztosító felszereltséggel rendelkeznek: kábeltelevízió, klímaberendezés, hajszárító, vízmelegítő stb. A televízió lehetővé teszi fizetős csatornák vételét. Szomjúság ellen egy minibár található a szobában.
A szálloda vendégei számáragőzfürdővel rendelkező szauna térséget biztosít a kikapcsolódáshoz. A sportos vendégek örömüket lelik az úszómedencében és a fitneszteremben.
A szálloda által nyújtott színvonalnak megfelelően az étteremben is a legmagasabb szintű minőségre és kitűnő szolgáltatásra számíthat.
FRANKFURT
Ha van város, amiről mindenkinek jut eszébe valami - az Frankfurt. Kinek-kinek érdeklődése szerint ködlik fel valami, ami a Majna-parti metropolisra jellemző. A pénzügyi központ, Európa bankéletének centruma, avagy az irodalmi-szellemi élet hagyománya, kezdve Gutenberggel, Goethével, egészen a mai zene és hangszer, illetve a könyvvásárig.
Egyelőre csak azt kell eldöntenie, megnézi-e a skylineolyan együttesét, amely Frankfurtnak a "legamerikaibb európai" város nevet kölcsönzi, s amely sejteti: biztos vagyon alapján áll ez a mintegy 80 egymással is versengve ég felé kúszó csupa üveg, csupa beton palota. Amelyből mellesleg az ötvenes években még semmi sem volt, akkortájt a Kaiserdom volt a legmagasabb épület 96 méteres tornyával. Ma a Commerzbanktartja a rekordot - 300 méterrel -, de ki tudja meddig, hiszen már tervezik a 356 méteres következőt.
Mindez persze jól látható távolról is, a séta kellemesebbnek ígérkezik azon a részen, ahol a nagy háborús pusztítás után is igyekeztek helyreállítani a régi falusias hangulatot, ahol favázas házak mutatják, milyen volt egykor az élet. Amilyenben például Goethe 1749. augusztus 28-án meglátta a napvilágot. A város őrzi nagy költőfiának emlékét, viseli nevét utca, tér, egyetem - s ezen az sem változtat, hogy élete nagy részét Weimarban töltötte, s Frankfurtról nem csak jókat írt. De hát sok műve - köztük az Ifjú Werther szenvedései ? mégiscsak itt jött létre, mások Frankfurtban megélt élményeket örökítettek meg, s ez a város volt a helyszíne nem egy magánéleti bonyodalomnak is - az édes-keserű szerelemnek Marianne von Willemerrel. A tökéletesen helyreállított Goethe-ház tömegeket vonz. De nem feltétlenül szükséges a múzeum ahhoz, hogy az utcákon sétáló igazat adjon a költőóriásnak, aki úgy vélte: nincs még egy hely, amely annyira illik polgári gondolkodásához, költőiségéhez, s amely ráadásul olyan kellemes, mint Frankfurt.
Az óvárosi séta persze sokkal távolabbi történelmet is idéz. Hiszen a Majna két partján, az európai kereskedelmi útvonalak találkozópontján ezt a várost jegyezték már a korai középkorban. 1500-ra itt már birodalmi város állt, s fejlődött rohamosan. A német királyok és német-római császárok koronázó városaként bőségesen hagyott a kései utókorra emlékeket, s nem is kell túl nagy lelemény ezekben felfedezni a mai gazdaság, s a szellemi sokszínűség kiindulópontját.
Hogy emlék - mégpedig írásos - maradt elegendő, az nem utolsósorban Johannes Gutenbergnek köszönhető: ő 1454-ben települt át ide, s munkássága nyomán hamarosan elszaporodtak a nyomdák. Sőt, a könyvvásár divatja is neki tulajdonítható - bár Frankfurt V. Frigyes városrendezési privilégiuma folytán már 1240-től nemzetközi vásárvárosnak számított.
A frankfurtiak megadják az emlékezés tiszteletét Luthernek is, aki 1521-ben járt itt először, s szerzett híveket eszméinek. Az ezzel megkezdődött vallási konfliktusok persze nem a szebb fejezetek közé tartoznak, s a béke nem is Frankfurt, hanem Augsburg nevéhez fűződik, ám tény: Frankfurt már a XVII. század elején sokvallású város volt. Igaz, eltartott még vagy 200 évig, amíg a lutheránusok hivatalosan elnyerték az egyenjogúságot a katolikusokkal és reformátusokkal.
Németország legszebb gótikus belvárosa a háborúban porig égett, ám ezt a mai látogató csak olvasmányából tudja. Sőt, lassan az újjáépítés is történelmi távlatba kerül, hiszen rekordsebességgel, már a negyvenes évek végére jól haladt itt a helyreállítás. Aki manapság a városháza - a Haus zum Römer földszintjén sétál, az 1405-ből származó gótikus Römerhalle, az ugyanilyen korú Kaisertreppe láttán igazán könnyen képzeli magát az eredeti korba. Mellesleg nyomokban azért az eredeti is megmaradt: a még korábbi épületek - a Salzhaus, az Arany Hattyúhoz címzett ház a reneszánsz Justitia-kút, vagy a klasszicista Pál-templom számos átmentett részt is tartalmaz, amit gondosan és ügyesen építettek be a helyreállításkor.
A gótikus városközpontot jól egészíti ki a romantikus Majna-part - amely sok film helyszínéül is szolgál. Apropó, film: Frankfurtban van a legnagyobb német filmarchívum és -múzeum, - a közelmúltból éppenséggel ott is kap ízelítőt a látogató.
.



Jelenlegi ára: 49 990 Ft

Az aukció vége: 2012-02-14 00:15
. EURÓPA NEW YORK-JA: FRANKFURT 3 NAP 2 FŐ RADISSON - Jelenlegi ára: 49 990 Ft